keskiviikko 3. joulukuuta 2008
Japanilainen kylmä tofu
Japanin reissulla tuli syötyä useamman kerran tällaista kylmää, kevyesti maustettua tofua. Siellä tofu on tietysti sata kertaa parempaa kuin meillä kaupoissa nököttävät tofut, mutta kannattaa silti kokeilla. Tähän reseptiin käytetään siis pehmeää silken-tofua, me ostimme omamme etnisestä ruokakaupasta, mutta toiminee myös kotimaisella tofulla.
Kylmä hiyayakko-tofu
paketti pehmeää tofua
reilusti tuoretta inkivääriä
soijaa
paljon ruohosipulia
Asettele tofu lautaselle ja kaada muut aineet sen päälle. Valmistusaika noin 2 minuuttia.
Tunnisteet:
aasialaiset ruoat,
tofu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Nam! Todella helppo ja maukas ohje :D
Lähetä kommentti