maanantai 1. joulukuuta 2008

Aasialainen hedelmäsalaatti


Jälkiruoat ei ole meidän taloudessa kovassa huudossa, mutta tämä hedelmäsalaatti kelpasi vieraillekin.

Aasialaiseen hedelmäsalaattiin voi käyttää haluamiaan hedelmiä. Me käytimme mangoa, luumua, limeä, banaania ja purkkiananasta, josta tuli mukavasti sokerilientä. Limen kirpeys ja tuoreen inkiväärin polte tasapainottavat hedelmien makeutta.

Aasialainen hedelmäsalaatti

1 kypsä mango
5 luumua
2 limeä
2 banaania
1 prk ananaspaloja + liemi
2-3 cm:n pala tuoretta inkivääriä
2-3 limen mehu puristettuna

Pilko hedelmät ja laita kulhoon. Raasta joukkoon tuoretta inkivääriä ja purista limen mehut sekaan. Anna marinoitua mielellään kylmässä tunti-pari.

Ei kommentteja: