perjantai 30. tammikuuta 2009

Linssisalaatti iduilla


Tämä salaatti syntyi halusta kehittää hyvä ja terveellinen linssisalaatti.

Salaisuus piilee tuoreessa mintussa ja puolikuivatuissa tomaateissa. Toki tavallisiakin aurinkokuivattuja tomaatteja voi käyttää, mutta toimii vaan paljon paremmin puolikuivatuilla, öljyssä muhineilla yksilöillä.

Linssisalaatti iduilla

4 dl keitettyjä vihreitä linsejä
100 g mungpavun ituja
10 puolikuivattua tomaattia
runsaasti tuoretta persiljaa
runsaasti tuoretta minttua
1/2 punasipulia
1/2 sitruunan mehu
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tätä pitääkin kokeilla :-)

Helmi kirjoitti...

Tämähän kuulostaa hyvältä! Yritän pärjäillä suurinpiirtein ilman tuorevihanneksia talven yli ja kohtuullisen hyvin on mennyt toistaiseksi. Välillä vain haluttaa vihreää salaattia (koulussa olen kyllä saanut vetää napani täyteen) ja tämä vaikuttais hyvältä sellaiseen tilanteeseen. Täytynee laittaa ituja tulemaan.

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa hyvältä, nam. Tätä testataankin huomenna alkusalaatiksi kun tulee vieraaita :)