tiistai 24. helmikuuta 2009
Vegaaninen chorizo-tapas
Nyt poikkean linjasta ja suosittelen valmistuotetta ruoanlaittoon: vegaanista chorizoa.
Vegaanista chorizoa löytyy Helsingistä ainakin Asoka-nimisestä kaupasta Sörnäisistä. Varmaan muualtakin.
Merkki on Wheaty ja makkaran nimi on paketissa suomennettu meetvurstiksi, minkä takia ei ole tullut aiemmin kokeiltua koko tuotetta. Nyt kauppa on alkanut mainostaa tuotetta sen oikealla nimellä eli vegaanisena chorizona.
Tein chorizosta supernopeita ja hyviä tapaksia. Vegechorizo on ihanan mehevää, paprikaista ja hieman savuisan makuista ja sitä tulee varmasti käytettyä toistekin. Hintaa makkaralla tosin on Asokassa huimat 6,5€/200 g, mutta on se kyllä sen väärti.
Vegaaninen chorizo-tapas
200 g vegaanista chorizoa
1/2 rasia kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa
cocktailtikkuja
Leikkaa chorizosta suupalan kokoisia viipaleita. Kokoa kuvan mukaisesti päällekkäin makkaraa, kirsikkatomaatti ja basilikaa cocktailtikkuun.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Onpa kallis makkara, mistä se on tehty? Täälläpäin on kaupoissa sarja vegaanisia makkaroita, joissa on käytetty soijaa ja vehnän proteiinia, eli gluteenijauhoa, ja ne ovat aika hyviä.Mutta eivät noin kalliita!
Vehnägluteiinista. On täälläkin kaikenlaisia kasvismakkaroita tarjolla, ja hinnat vaihtelevat kalliista tosi kalliiseen, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun törmäsin chorizo-tyyppiseen vegemakkaraan. Siks oli pakko törsätä!
Noi Wheatyn tuotteet on kalliita, mut on ne myös mun mielestä parhaimman makusia. Täytyy testaa noita chorizoja!
Olemme myös hurahtaneet tähän chorizo-makkaraan. Harmi vaan että sitä ei saa meiltä päin vaan täytyy helsingistä käydä hakemassa.
kivat sivut, törmäsin ensi kertaa!
Lähetä kommentti