keskiviikko 22. huhtikuuta 2009
Appelsiini-fenkolioliivit
Appelsiini-fenkolioliivien ohje on hieman samantapainen kuin korianteri-chilimarinoitujen oliivien ohje.
Mehevät vihreät oliivit saavat tällä kertaa seurakseen fenkolinsiemeniä, appelsiinin mehua ja -kuorta, chiliä ja korianterinsiemeniä. Siemenet murskataan huhmaressa hienoksi.
Marinadi on yksinkertainen ja nopea valmistaa. Parhaimmillaan oliivit ovat muutaman tunnin marinoitumisen jälkeen, tai seuraavana päivänä.
Appelsiini-fenkolioliivit
1 prk vihreitä oliiveja
1 luomuappelsiinin kuori
1 vlkosipulinkynsi
tuoretta punaista chiliä
1 rkl korianterinsiemeniä
1/2-1 tl fenkolinsiemeniä
3 rkl appelsiinimehua
3 rkl oliiviöljyä
Raasta appelsiinista kuori. Hienonna siemenet morttelissa, murskaa valkosipulinkynsi ja pilko chili pieneksi hakkelukseksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna marinoitus jääkaapissa muutama tunti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Nam.Kuulostavat tosi hyviltä!
Nam, fenkolia! Marinoidut oliivit ovat muutenkin hyviä.
Lähetä kommentti