perjantai 12. joulukuuta 2008

Meksikolainen papu-perunasalaatti


Meksikolainen papu-perunasalaatti on taivaallisen hyvää ja helppo tehdä Go Greenin valmiilla papusekoituksella. Avocado toimii jo itsessään hyvänä kastikkeena, kun se leviää salaatin joukkoon.

Meksikolainen papu-perunasalaatti

noin 500g keitettyä perunaa
1 tlk Go Greenin papumix
1/2 salottisipulia
1 punainen paprika
1 kypsä avocado
2 tomaattia
tuoretta chiliä oman maun mukaan
1/2 sitruunan mehu
1 valkosipulinkynsi
1 tl jeeraa

Kuori ja pilko perunat, pilko sipuli, paprika, avocado ja tomaatit suunnileen samankokoisiksi paloiksi. Lisää joukkoon huuhdellut pavut ja tuoretta (punaista) chiliä, purista joukkoon sitruunamehua, valkosipulia ja jeeraa. Anna tekeytyä hetki huoneenlämmössä ja nauti.

Ei kommentteja: