Appelsiini-fenkolioliivien ohje on hieman samantapainen kuin korianteri-chilimarinoitujen oliivien ohje.
Mehevät vihreät oliivit saavat tällä kertaa seurakseen fenkolinsiemeniä, appelsiinin mehua ja -kuorta, chiliä ja korianterinsiemeniä. Siemenet murskataan huhmaressa hienoksi.
Marinadi on yksinkertainen ja nopea valmistaa. Parhaimmillaan oliivit ovat muutaman tunnin marinoitumisen jälkeen, tai seuraavana päivänä.
Appelsiini-fenkolioliivit
1 prk vihreitä oliiveja
1 luomuappelsiinin kuori
1 vlkosipulinkynsi
tuoretta punaista chiliä
1 rkl korianterinsiemeniä
1/2-1 tl fenkolinsiemeniä
3 rkl appelsiinimehua
3 rkl oliiviöljyä
Raasta appelsiinista kuori. Hienonna siemenet morttelissa, murskaa valkosipulinkynsi ja pilko chili pieneksi hakkelukseksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna marinoitus jääkaapissa muutama tunti.
Nam.Kuulostavat tosi hyviltä!
VastaaPoistaNam, fenkolia! Marinoidut oliivit ovat muutenkin hyviä.
VastaaPoista