tag:blogger.com,1999:blog-4880688472744133160.post3994716584531185999..comments2022-04-03T19:05:52.588+02:00Comments on kasvisruokaa: Kasvissushia ja marinoitua retikkaaLaurahttp://www.blogger.com/profile/04189973638337940846noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4880688472744133160.post-76742605901564166502008-12-14T19:44:00.000+02:002008-12-14T19:44:00.000+02:00Se vaatii tosiaankin totuttelemista. En mäkään alu...Se vaatii tosiaankin totuttelemista. En mäkään aluksi pitänyt levän mausta, mutta viimeistään Japanin-reissulla siihen oli pakko tottua. Kuivattu merileväsalaatti, jota myydään ainakin Ruohonjuuressa ja Ekolossa, on vähän miedomman makuista, kannattaa totutella sillä. Me ripotellaan sitä välillä paistetun tofun päälle mausteeksi.Laurahttps://www.blogger.com/profile/04189973638337940846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4880688472744133160.post-40745141431817596742008-12-14T18:56:00.000+02:002008-12-14T18:56:00.000+02:00Sushien tekeminen on tosi hauskaa puuhaa ja niistä...Sushien tekeminen on tosi hauskaa puuhaa ja niistä saa ihanan näköisiä, mutta en millään ole oppinut syömään merilevää. Jotenkin se kalaisa maku ja sitkeä olemus ällöttää, vaikka yleensä syön ihan mitä vaan, kunhan ei sisällä eläinperäisyyksiä.Anonymousnoreply@blogger.com